Juvet Landscape Hotel ::  Jensen + Skodvin Arkitektkontor
Gudbrandsjuvet, Norway

Seamingly simple, yet breathtakingly beautiful.  The Juvet Landscape Hotel in Norway, designed by Jensen+Skodvin Arkitektkontor, is an assemblage of individually crafted suites.  Each room is a detached, independent house with one or two of the exterior walls made of glass.  The rooms are oriented in such a way that you can never peer from one house into another, allowing for exceptional privacy and one of a kind views.  The materiality is crucial for the hotel's seamless integration into its natural settings--wood reminiscent of the surrounding trees and highly highly reflective glazing, giving the illusion that the landscape never ends.  

Images [via]


1 comment:

  1. I am a city and concrete girl, but i would have no problem settling down here for a visit. so tranquil and beautiful. have a great day, kat. xx


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...